Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Ziekte assistentes


Helaas zijn twee van onze drie assistentes momenteel langdurig ziek vanwege lichamelijke oorzaak. Hierdoor moeten wij terugvallen op invalassistentes, gediplomeerd en met werkervaring. Wij vragen uw begrip en geduld.
Lees verder »

Extra POH GGZ


Per 1 september is als POH GGZ in onze praktijk komen werken: Esther Dubbeling. Zij werkt naast onze vaste POH GGZ Tom van Luik voorlopig op wisselende dagen vanwege problemen om de juiste ruimte te vinden.
Lees verder »

Nieuwe dokter: de heer J. Elzinga


Per 3 oktober gaat dokter J. Elzinga bij ons in de praktijk werken. Hij zal de spreekuren op woensdag en donderdag voor zijn rekening nemen. Wij zijn zijn blij met zijn komst en wensen hem veel succes.
Lees verder »

Nieuwe POH GGZ jeugd


Per 1 april 2018 komt in onze praktijk Sieneke Yntema werken op de woensdagmiddag. Sieneke is vanuit de gemeente Leeuwarden werkzaam als praktijkondersteuner jeugd met als doel om alle jongeren met psychische problemen binnen de praktijk te ondersteunen, te begeleiden of te zien welke behandeling nodig is. Dit betekent dat niet meer automatisch aanvragen voor behandeling bij een psycholoog of GGZ instelling direct wordt gehonoreerd. Sieneke zal zo veel mogelijk als eerste opvang gaan werken voor jongeren met psychische problemen. Aanmelding gaat via de assistente met een duidelijke motivatie en hulpvraag. Mogelijk gaat er eerst nog een gesprek met de huisarts vooraf.
Lees verder »

Thuisarts.nl


U vindt op onze website een menu gezondheidsinformatie. Via dit menu (zie de linkerkant van deze pagina) ...
Lees verder »

Privacyreglement


Lees ons vernieuwde privacyreglement op deze site. U kunt het vinden onderaan deze pagina bij het kopje Privacy.
Lees verder »