Afspraak maken

Spreekuur van de huisarts

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. Het komt geregeld voor dat u niet op dezelfde dag op het spreekuur terecht kunt. In dat geval zullen we samen met u naar een oplossing zoeken.

Telefoonnummer: 058 - 2120589

08:00 - 09:30     afspraak op korte termijn
11:00 - 12:00  afspraak vooruit plannen & uitslagen
   
13:30 - 15:00 vragen aan assistente & uitslagen
16:00 - 17:00 vragen aan assistente & uitslagen

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

 

Zelf online een afspraak inplannen

Het is ook mogelijk om uw afspraak zelf online te plannen. Het volgende is hierbij van belang:

  • een online afspraak maakt u alléén bij niet-dringende klachten die door de huisarts gezien moeten worden
  • u kunt géén afspraken maken bij de assistente (dus niet voor het uitspuiten van oren, injecties, uitstrijkjes en wratten)
  • u kunt geen online afspraken maken om plekjes/wratjes/tumortjes weg te laten halen. Dit gaat altijd eerst in overleg.
  • kijk eventueel op thuisarts.nl als u twijfels heeft over de aard van uw klachten
  • als u niet kunt komen geeft dat u dit telefonisch door onze assistentes  (bij herhaaldelijk wegblijven zonder bericht wordt de webagendafunctie voor u geblokkeerd)
  • in bijzondere situaties komt het voor dat u geen afspraak via de website kunt maken zoals na vakanties, bij extreme drukte bij beperkte spreekuurtijd

Het inplannen kan via onze online agenda


Aanvragen van visites

Omdat de huisarts in de praktijk betere mogelijkheden heeft voor onderzoek en behandeling en het patiëntendossier daar aanwezig is heeft een bezoek op het spreekuur altijd de voorkeur. Mocht u vanwege medische redenen niet in staat zijn om te komen, dan kunt u een visite aanvragen tussen 08:00 - 09:30 uur. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

De huisarts maakt dagelijks visites tussen 11:00 - 12:30 uur.

 

Chirurgische ingrepen

In overleg kan een afspraak voor een chirurgische ingreep gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan het weghalen van een moedervlek, het verwijderen van een ingegroeide teennagel etc.  De assistente maakt eerst een afspraak met u bij de huisarts ter beoordeling, waarna de huisarts eventueel een vervolgafspraak voor de ingreep met u maakt.